keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

#20 Laiskaa menoa!!

Tervehdys! Olin vähän aikaa sitten ratsastamassa, ja niinkouin otsikosta voi huomata Duli oli hiukan laiskalla päällä. Elikkäs alotettiin ihan normaalisti alkuverkoilla ja alkuverkassa Duli ei meinannu oikeen liikkua ja oli hiukan laiska niinkun jo sanoin.


Alkuverkkojen jälkeen me alettiin tekemään tempon lisäyksiä ja Duli oli vähän hätänen siinä vaiheessa, mutta muuten se meni erittäin hyvin. Tempon lisäyksien jälkeen alettiin tekemmään  siirtymisiä, eli laukattiin pitkät sivut ja ravattiin lyhyet sivut. Kun siirtymiset alkoi onnistumaan niin alettiin tekemään siirtymisiä kahdeksikolla, elikkäs mentiin muuten koko kahdeksikko ravilla ja keskellä kenttää otettiin neljä askelta käyntiä. Duli meni hyvin noi siirtymiset ja alko lopputunnista sitten reipastumaan.


Lopulta Duli oli tosi reipas ja kuunteli hyvin. Loppuverkaksi tehtiin sitten ravissa ympyröitä ja duli oli vähän "väsynyt" ja ei silloin jaksanut kunnolla keskittyä, mutta muuten Duli oli ihan hyvä. Omasta mielestä ratsastus meni kyllä hyvin molempien osalta ja vaikka Duli oli hiukan laiska alkuun niin Duli oli muuten erittäin hyvä.


Laittakaas kommentteja jos tykkäsitte ja myös postaus ehdotuksia. :) Kiitos kun luit!


4 kommenttia:

  1. Hieno postaus,oli mukava lukea. :) Ja aivan ihania noi kuvat! Ootko ottanu ne itse? T. Micaela W.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit lukea! On tosi mukava saada palautetta teiltä, se motivoi minua aina tekemään kaikke uutta blogiini. Olen ottanut kuvat myös itse.:)

      Poista
  2. Kivoja juttuja postauksessa! Olisi minun makuun voinut olla reilusti pidempi, mutta asiat tuli hyvin esille.

    ponivoimatpelissa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta. Otan mielelläni palautetta teiltä vastaan. Yritän jatkossa tehdä pidempia postauksia. ;)

      Poista