sunnuntai 10. syyskuuta 2017

#21 Takaisin Suomessa ja ratsastelua

Tervehdys pitkästä aikaa! Ihmettelitte varmaan taas mihin olen kadonnut.  Olen siis suomessa ja käynyt jo tunneilla säännöllisesti ja nyt tulee hieman kuvia yhdeltä tunnilta ja kerron viime tunnin tehtävistä.

Elikkäs tietenkin verkkasimme ensiksi ja tehtiin ihan ravi ympyröitä ja ratsastettiin kesikihalkasiaa.



Menin siis Donitsi nimisellä ponilla joka näkyy tässä kuvassa. Verkan jälkeen alettiin tulemaan keskihalkaisiaa avojen kanssa. Elikkäs tultiin tätä ensin käynnissä ja sitten ravissa.



Tämän jälkeen tultiin samaa tehtävää mutta avot tehtiin päinvastaisessa suunnassa, eli jos tultiin vasemalta turpa kääntyi hiukan oikealle ja niin edelleen. 


Viimeisenä tehtävänä oli tulla keskihalkaisialle ravissa ja tehdä avoa ja nostaa keskihalkaisian lopussa avosta laukka, tämä tehtävä tuotti hiukan vaikeuksia Donitsille kuuntelussa kun Donitsi on hiukan laiska joten se tuotti hieman vaikeuksia meille molemmille, mutta selvisimme kuitenkin. Tämän tehtävän jälkeen otimme vielä loppuravit ja samalla asetimme aina joka pitkällä sivulla hiukan ulos. Tunti meni ihan hyvin mutta olisi voinut mennä paremminkin. 

Tällaista sitten meillä on tunneilla. Kommentoikaa jos tykkäsitte ja kiitos kuvista Altti Nuuttila! Kiitos kun luit!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti