torstai 13. heinäkuuta 2017

#19 Kuvahaaste

Tervehdys kaikille! Minut on nyt haastettu kuvahaasteeseen, joka on tuttu monista blogeista. Jos ette vielä sääntöja tiedä niin minä kertaan. Eli laitan sanan alle kuvan ja kuva pitää minun mielestä sopia jotenkin tähän sanaan. Esimerkiksi miten kuva muistuttaa minua rohkeudesta niin laitan kuvan rohkeus sanan alle. Sanat otetaan haastajan postauksesta mutta oman tahdon mukaan postaukseen voi lisätä ja poistaa sanoja. Kiitos Eevin/ponivoimatpelissa.blogspot.fi   kun haastoit minut tähän haasteeseen. Mutta pidemmittä puheitta mennään itse haasteeseen!
Ystävyys


Tämä kuva kuvaa kuinka hyviä ystäviä minä ja Sox olemme. Teemme kaiken yhdessä ja jos mokaamme teemme sen uudelleen ja annamme toisillemme anteeksi. Minä ja Sox olemme myös hurja vauhti kaksikko joka rakastaa vauhtia.

Vapaus


Tämä kuva jotenkin muistuttaa minua vapaudesta ja aitojen ulkopuolisesta ilmasta. Saimme olla ihan rauhassa ja yksin ja vapaana.

Luottamus


 Tämä kuvaa erittäin hyvin kuinka minä ja Duli luotamme toisiimme. Duli on lännen hevonen ja ei ole hypännyt paljoa mutta silti Duli luotti minuun ja hyppäsi yli esteen, ja yhtälailla minä luotin Duliin.

Yhteistyö


Tässä hyvä esimerkki yhteistyöstä. Olimme molemmat uusia toisillemme Sugarin kanssa mutta yhteistyöllä tehtävät onnistuivat täydellisesti.
Voiton tahtoMinä ja sox molemmat ollaan voiton tahtoisia ja ei ikinä luovuteta. Siksi tämä kuva jotenkin muistuttaa minua voiton tahdosta.


Tuossa oli kaikki sanat jotka halusin tehdä. 

Minä haastan

Elina/ kaviokaverit

Ja jos haluat tehdä kuvahaasteen voit myös "haastaa itsesi" tekemään tuon haasteen eli myös ne joita ei ole haastettu saavat tehdä haasteen. :)

Postauksia on tulossa nyt kun lähtö on lähellä ja kiitos kun luit!

-Dina-

2 kommenttia: