maanantai 10. heinäkuuta 2017

#18 Satula!

Tervehdys pitkästä aikaa! Lähtö alkaa olla lähellä ja tavarat pian pakattuna ja lentoliput suomeen. En voi käsittää! No mutta mennääs asiaan, eli tilasimme minulle satulan. Satula on western mallinen ja hyvän laatuinen. Ajattelin tästä satulasta kertoa hiukan enemmän teille tänne. Laitan teille myös kuvia tästä satulasta tuohon alle. ;) Anteeksi myös kuvien taustoista en löytänyt muuta hyvää kuvaus paikkaa joten anteeksi tästä jo etukäteen.
Satulan koko on 14 tuumaa (35,56 senttimetriä). Satulat ostetaan täällä amerikassa enemmänkin ihmisen koon ja muodon perusteella joten 14 tuumainen oli minulle täydellinen koko jolla menen vielä monta vuotta. Satulassa tuli mukana myös rintaremmi,suitset ja ohjat, Joten jouduin itse ostamaan huovan ja satulavyön. Tässä vielä kuvat rintaremmistä, suitsista ja ohjista.
Satula ostettiin minulle muistoksi täältä amerikasta, että voisin jatkaa suomessa westernin ratsastusta. Satulaa olin miettinyt jo vähän aikaa että voisin ostaa western tyylisen satulan. Satulaa kokeilin Dulilla ja oli aivan mahtavan kokoinen, suitset olivat myös hyvät ja säädettävät tarvittaessa isommaksi ja pienemmäksi.

Tässä oli pieni tieto isku satulasta jonka ostin. Kommentoikaapas mitä postauksia haluaisitte seuraavaksi! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti