lauantai 31. joulukuuta 2016

#9 Uusi tuttavuus

Moikka!
Sori tää aivan hirveen pitkä tauko mun laiskuuden ja ajan kulun takia. Tallilla oon käyny kerran viikossa niinkuin normaalisti. Eli kuin otsikosta pystytte huomaamaan menin pari viikkoa sitten uudella tuttavuudella nimeltä Sugar. (Sugar= Sokeri) Mutta tässä taas vähän tunnilta kuvia! :)

 Tässä tulemme ympyrältä.
Tässä sitten ravailemme.
Olin siis ensimmäinen joka Sugarilla meni tunnilla ja opettajani luotti ratsastus taitoihini selvästi, koska poni ei todellakaan ollut helppo ratsastaa. Poni kuunteli todella hartaasti minun tunteitani ja seurasi niitä. Jos olin jännittynyt Sugarkin oli ja jos olin pellokas niin Sugarkin oli ja kun retouduin istumaan satulaan sugar kuunteli pohkeitani,hengitystäni ja ohjia. Tämä poni tapaus yllätti minut luonteeltaan erittäin hyvin, mutta ratsastus Sugarin kanssa ei toisaan ollut maailman helpointa kuin jo aikaisemmin sanoin. Olen mennyt kaksi kertaa nyt Sugarilla ja Sugar on kehittynyt aivan hirveän nopeaa vauhtia siitä mitä se aluksi oli. Aluksi se oli järkyttävää säntäilyä ja viimeisellä kerralla Sugar meni aivan täydellisesti kunhan vain retouduin satulaan. :)
Itse yllätyin paljon omista taidoistani ratsastaessani Sugarilla, koska itse en todellakaan olisi uskonut meneväni tälläisellä vinkkura ponilla. ;) Niinkuin jo sanoin Sugar on kehittynyt aivan hirveän nopeasti ja olen ylpeä tästä söpöläisestä. <3
Tässä kuva vielä tunnin lopulta.

Uusi vuosi on nyt vaihtunut ja olemme nyt vuodessa 2017. Kiitos kaikille ihanille ihmisille jotka olivat minun 2016 vuodessa mukana. Kiitos erityisesti minun perheelleni ja hyville ystävilleni.<3  Toivon että jokainen teistä nautti vuodesta 2016 ja tulee nauttimaan 2017 vuodesta. Vielä kerran kiitos kaikille ihanasta vuodesta 2016!! <3 

Mutta tässä tämä postaus kiitos kun luit ja kommentoikaapas tuonne alas postaus toiveita mitä oiikein haluaisitte. Teen vielä kuvapostauksen vuodesta 2016. 

Mutta kiitos kun luit!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti